Home SPORTS NEWS Ρουμπιάλες: Η FIFA θέλει 15ετή αποκλεισμό του Ισπανού παράγοντα από κάθε ποδοσφαιρική...

Ρουμπιάλες: Η FIFA θέλει 15ετή αποκλεισμό του Ισπανού παράγοντα από κάθε ποδοσφαιρική δράση

Μετά την τρίμηνη αναστολή των καθηκόντων του στην ισπανική ομοσπονδία, η FIFA φέρεται σύμφωνα με τη «Daily Mail» να επιθυμεί την επιβολή 15ετούς αποκλεισμού στον Λουίς Ρουμπιάλες από κάθε ποδοσφαιρική δράση.


Η προσωρινή παύση των καθηκόντων του Λουίς Ρουμπιάλες από την ισπανική ομοσπονδία ήταν μόνο η αρχή στις κυρώσεις που εξετάζει η FIFA σε βάρος του.

Μετά την ποινική δίωξη από την εισαγγελία της Ισπανίας με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης στη Τζένι Ερμόσο, ο Ισπανός παράγοντας βρίσκεται σε δεινή θέση και η παγκόσμια συνομοσπονδία φέρεται διατεθειμένη να εξαντλήσει την αυστηρότητά της στην περίπτωσή του, καθώς σύμφωνα με τη «Daily Mail» επιθυμεί τον αποκλεισμό του από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση για 15 χρόνια!

Όλα αυτά σημειώνονται σε συνέχεια της ακραίας κίνησης εκβιασμού που επιχείρησε η ισπανική ομοσπονδία και που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τη συμμετοχή των ισπανικών ομάδων στην Ευρώπη, με την εισήγηση προς την UEFA για αποβολή της RFEF.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες εξακολουθεί να ασκεί τη δική της πίεση για τη δικαίωση του γιου της, συνεχίζοντας την απεργία πείνας για δεύτερο 24ωρο και δηλώνοντας:

«Είμαι καλά, πιστεύω πραγματικά στον Θεό και ζητάω την αλήθεια. Θα είμαι εδώ μέχρι το σώμα μου να μην αντέχει άλλο. Δεν θα σταματήσω μέχρι η Τζένι (Ερμόσο) να πει την αλήθεια.

Δεν με νοιάζει να πεθάνω για τη δικαιοσύνη. Ο γιος μου είναι καλός άνθρωπος και αυτό που του κάνουν δεν είναι δίκαιο».