Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία, αγωνιστική και ψυχολογική

Συνεχίζεται η προετοιμασία, αγωνιστική και ψυχολογική


H ομάδα προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Η κακή εμφάνιση στη Πάφο και οι πρώτες απώλειες βαθμών προβλημάτισαν, με τον Σωφρόνη Αυγουστή και το τιμ του να δουλεύουν πάνω στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι, ενώ διαφορετική εικόνα θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα και στο κομμάτι της φυσικής της κατάστασης και των αντοχών της, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Προπονείται με την ομάδα πλέον ο Φράνσον ο οποίος μετράει αντίστρφοφα για το ντεμπούτο του. Ενδεχομένως να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή. Είναι στις προπονήσεις κανονικά και ο Τίτος Προκοπίου. Θα είναι και πάλι εκτός οι Παναγιώτου και Ψάλτης, οι οποίοι θα υπολογίζονται μετά τη διακοπή. Ο Σιπριάνο ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στον αγώνα με την Καρμιώτισσα, είναι καλά και στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Αυγουστή βγάζει το πλάνο του για τον αγώνα και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές στην αμυντική τετράδα την Κυριακή. Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα βγει και το πλάνο για το παιχνίδι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να θέλει επιστροφή στις νίκες. Αν τα καταφέρει θα αλλάξει η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, πηγαίνοντας στη διακοπή με ηρεμία.

Έχουμε μπροστά μας άλλες 4 προπονήσεις πριν τον αγώνα…