Home TOP NEWS Τι θα κάνει ο Σωφρόνης με Κάκου ενόψει Αποέλ;

Τι θα κάνει ο Σωφρόνης με Κάκου ενόψει Αποέλ;

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς σε επτά παιχνίδια σκόραρε πέντε γκολ και μάλιστα όλα τα πέτυχε στα τρία τελευταία ματς με Μίντιλαντ (εκτός), Νέα Σαλαμίνα (δις) και Καρμιώτισσα (δις).


Ο Ανδρόνικος Κακουλλής που έρχεται από τον πάγκο και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα, οι πιο πάνω αριθμοί τον κατατάσσουν ως βασικό υποψηφίο στο να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (3/9) με αντίπαλο τον Αποέλ.

Φυσικά, αυτό το γράψαμε και μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ότι ο Κακουλλής ίσως να ξεκινούσε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ωστόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή επέλεξε να ξεκινήσει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και να ρίξει τον Κακουλλή με φρέσκα πόδια στην επανάληψη.

Θα πρέπει λοιπόν να αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει ο Κύπριος κόουτς με τους δύο επιθετικούς του, ωστόσο όμως κι από τους δύο θα απαιτηθεί να παίξουν με πάθος και δύναμη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο να πετύχει τέρμα ή τέρματα για να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη.