Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το οικονομικό αδιέξοδο, τους αναγκάζει να βγάλουν στο σφυρί έμψυχα περιουσιακά στοιχεία

Το οικονομικό αδιέξοδο, τους αναγκάζει να βγάλουν στο σφυρί έμψυχα περιουσιακά στοιχεία


Για ακόμα μία χρονιά η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη ρίσκαρε κι έχασε. Άλλο ένα καλοκαίρι τελειώνει και μαζί του ολοκληρώνεται και η Ευρωπαϊκή πορεία του Αποέλ. Φυσιολογικά, για μία Κυπριακή ομάδα, αυτό δεν θα έπρεπε να καθορίζει το μέλλον της.

Αυτό όμως που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στους αντιπάλους μας, μόνο παρανοϊκό μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι διαδοχικές αποτυχίες, σε συνδυασμό με τα μεγάλα οικονομικά ρίσκα που πάρθηκαν από τη διοίκηση Πετρίδη, φαίνεται πως φέρνουν μία κατάσταση σε σημείο χωρίς επιστροφή.

Η εταιρεία τους θα καταγράψει ξανά ζημιές, μέσα στο ημερολογιακό έτος 2023 6-7-8 εκατομμύρια. Και δεν το λέμε εμείς. Το είπε ο ίδιος ο πρόεδρος τους, τον Ιούνιο, με κυνισμό που σκοτώνει.

Είναι απλοί αριθμοί ανέφερε: 

 

Και φτάνουμε στο σήμερα. Πληροφορούμαστε ότι η απόφαση που έχει παρθεί είναι όπως βγουν στο σφυρί τα έμψυχα παριουσιακά στοιχεία της ομάδας, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές.

Είναι η μοναδική λύση που μπορεί να υπάρξει αφού, όχι μόνο δεν βγαίνει η χρονιά, είναι αβέβαιο το πως θα μπορεί να προχωρά το Αποέλ από μήνα σε μήνα. Και δεν αναφερόμαστε στους επόμενους μήνες, αλλά στο τώρα.

Ήδη έχουν προεισπραχθεί πολύ μεγάλα ποσά, τα οποίο έπρεπε να δαπανηθούν για να κλείσουν παλιές εκκρεμότητες, για να μπορέσουν να γίνουν μεταγραφές. Ουσιαστικά για να ξεκινήσει η χρονιά.

Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή για κάποιες μέρες ακόμα σε αρκετά πρωταθλήματα και γίνεται προσπάθεια να φύγουν παίκτες, με το αζημίωτο βέβαια.

Δύσκολα θα τα δείτε αυτά γραμμένα κάπου αλλού, όμως είναι η πραγματικότητα, την οποία να είστε βέβαιοι ότι γνωρίζουν πολλοί και δεν κάνουν αναφορά.