Home TOP NEWS Συνέχεια με τρεις αναμετρήσεις – Το πρόγραμμα της ημέρας και οι τηλεοπτικές...

Συνέχεια με τρεις αναμετρήσεις – Το πρόγραμμα της ημέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Συνεχίζεται σήμερα(02/09) με τρία παιχνίδια η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, η οποία άνοιξε χθες με το Βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.


Στο “Στέλιος Κυριακίδης” η Πάφος FC θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Η ομάδα της Πάφου στην 1η αγωνιστική κατάφερε να πάρει το τρίποντο μέσα στην έδρα της απέναντι στην Καρμιώτισσα κι απόψε θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο πράγμα κόντρα στην ΑΕΛ. Απ’ την άλλη οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού πάνε στην Πάφο με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με το απόλυτο, για να διεκδικήσουν τη νίκη κάνοντας το 3 στα 3.

Στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» η Δόξα Κατωκοπιάς την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο προσφυγικός σύλλογος παραμένει χωρίς βαθμού στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος κι απόψε θα επιδιώξει μέσα στο σπίτι του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Περιστερώνα στην οποία θα ψάξει την πρώτη της νίκη, αφού μέχρι τώρα μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία.

Στο Δασάκι της Άχνας ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Οθέλλο, στο παιχνίδι των νεοφώτιστων στο Κυπριακό πρώταθλημα. Οι δύο ομάδες μετρούν από μια ήττα στο πρωτάθλημα την οποία δέχθηκαν από την Ανόρθωση και μια ισοπαλία και σήμερα στο μεταξύ τους παιχνίδι θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 20:00

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

20:00 Πάφος – ΑΕΛ (Cablenet)
20:00 Δόξα – ΑΕΚ (Cytavision)
20:00 Εθνικός Άχνας – Οθέλλος (Cytavision)