Home TOP NEWS Να αποδείξουν ότι θέλουν και μπορούν

Να αποδείξουν ότι θέλουν και μπορούν

Ένα 24ώρο και κάτι μας χωρίζει από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, το οποίο θα γίνει αύριο (21:00 | Live@omonoianews, Primetel) κόντρα στον Αποέλ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Μετά την “εφιαλτική” ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ο κόσμος, αλλά και εμείς, περιμένουμε από την ομάδα μας να βγάλει την απαιτούμενη αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο, να ανταποκριθεί σωστά τις απαιτήσεις του αγώνα και να διεκδικήσει από την αρχή μέχρι το τέλος το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον “αιώνιο”.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα κληθούν λοιπόν αύριο, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να αγωνιστούν με πάθος, διάθεση να καταθέσουν ψυχή, έτσι ώστε να δείξουν σε όλους ότι έχουν αφήσει πίσω τους αυτό που έγινε στο ματς με την Καρμιώτισσα.

Το περασμένο Σαββάτο είναι γεγονός, πως είδαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Καρμιώτισσα. Πάνω σε όλα αυτά δούλεψε η τεχνική ηγεσία όλη αυτή την βδομάδα, οι ποδοσφαιριστές περιμένουμε ότι κατάλαβαν τα λάθη τους κι αναμένουμε ότι αυτή η κάκιστη εικόνα δεν θα επαναληφθεί και στα επόμενα ματς.

Αύριο απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας οι ποδοσφαιριστές μας έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία που πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά για να αποδείξουν σε όλους ότι ναι θέλουν και μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και ξέρουν το βάρος της φανέλας που φοράνε σε κάθε παιχνίδι.