Home TOP NEWS Τους έφερε Κύπρο και… ίσως δοθούν δανεικοί

Τους έφερε Κύπρο και… ίσως δοθούν δανεικοί

Εξελίξεις φαίνεται να προκύπτουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τις τελευταίες ώρες, όσον αφορά τον προγραμματισμό στην ομάδας μας.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, Ανδρέας Χρίστου, Τίτος Προκοπίου και ο Σαϊντού Αλιούμ βρίσκονται στην αποστολή της ΜΕΑΠ για το φιλικό που θα δώσει με τον Κέδρο Κορμακίτη.

Η ίδια πληροφόρηση λέει, ότι οι ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο γήπεδο που θα γίνει το φιλικό μαζί με τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας μας, Γέσπερ Γιάνσον, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των τριών ποδοσφαιριστών μας.

Πάντως η κίνηση αυτή “φωτογραφίζει” ότι, οι ποδοσφαιριστές ίσως δωθούν στην ΜΕΑΠ ως δανεικοί για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, ενώ με τον συγκεκριμένο σύλλογο η ΟΜΟΝΟΙΑ συναργάζεται σε τέτοια θέματα.

Να σημειώσουμε ότι ο Χρίστου προέρχεται από τις Ακαδημίες μας, ο Τίτος Προκοπίου αποκτήθηκε στην μεταγραφική του καλοκαιριού, ενώ ο Αλιούμ ήρθε πρόσφατα στην Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας μας, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πως θα κινηθεί με την περίπτωση του η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάντως τις προηγούμενες μέρες δόθηκαν δανεικοί στην ΜΕΑΠ και οι Νικόλας Κυριακίδης και Αλέξανδρος Καϊάφας, έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν αγωνιστικό χρόνο.