Home TOP NEWS Το θετικό είναι ότι έχει χρόνο να σκεφτεί…

Το θετικό είναι ότι έχει χρόνο να σκεφτεί…

Μέχρι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, το οποίο θα είναι κόντρα στην ΑΕΛ στην Λεμεσό, μας χωρίζουν 12μέρες, ορίστηκε στις 16 Σεπτεμβρίου και αυτό μπορούμε να πούμε ότι συγκαταλέγεται στα θετικά για τον Σωφρόνη Αυγουστή.


Ο Κύπριος κόουτς, το βράδυ της Κυριακής, χάρηκε όπως χάρηκαν και οι ποδοσφαιριστές του τη νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου, ωστόσο η επόμενη μέρα του ντέρμπι τον βρίσκει σκεπτικό, αφού θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το ποιοί θα είναι αυτοί που θα αντικαταστήσουν τους Μπασιρού και Σίμιτς στα επόμενα παιχνίδια.

Το θετικό είναι ότι, ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα έχει μια βδομάδα και πέντε μέρες μπροστά του για να σκεφτεί το τι θα πράξει όσον αφορά με την αντικατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών που δέχθηκαν κόκκινη κάρτα στο “αιώνιο” και θα κληθούν να απουσιάσουν από τα επόμενα παιχνίδια, ο Μπασιρού με ΑΕΛ και Άρη και ο Σίμιτς με ΑΕΛ ή Άρη.

Στην θέση που αγωνίζεται ο Μπασιρού μπορούν να παίξουν οι Κασάμα, Κούσουλος, Χαραλάμπους και Φράνσον, ενώ στην θέση του Βέλικο Σίμιτς μπορεί να αγωνιστεί, είτε ο Λοίζος Λοίζου, είτε ο Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Από τους προαναφερθέντες οι Κούσουλος, Χαραλάμπους, Λοίζου και Κασάμα πήραν κλήση στην Εθνική, μοναδικοί που θα συνεχίσουν την δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος” αυτό το διάστημα της διακοπής είναι οι Ζαχαρίου και Φράνσον, με τον δεύτερο να κερδίζει μάλιστα χρόνο για να μπορέσει να ετοιμαστεί ακόμη καλύτερα και να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του.

Ένας σημαντικός παράγοντας που θα παίξει ρόλο για την αντικατάσταση των Μπασίρου και Σίμιτς θα είναι τα λεπτά συμμετοχών που θα πάρουν οι Διεθνείς που προαναφέραμε, γι’ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή τις επόμενες μέρες θα έχει στραμμένη την προσοχή του στα παιχνίδια των Διεθνών ποδοσφαιριστών, με την ευχή φυσικά να μην προκύψει το οποιοδήποτε απρόοπτο.