Home TOP NEWS Αυτός κι αν άξιζε το χειροκρότημα

Αυτός κι αν άξιζε το χειροκρότημα


Μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Αποέλ, όλοι οι ποδοσφαιριστές μας και κυρίως οι δύο σκόρερ, οι Κακουλλής και Σίμιτς πήραν τα εύσημα από την τεχνική ηγεσία.

Φυσικά μέσα σε αυτούς που άξιζε και πήρε το μεγάλο χειροκρότημα ήταν και ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ο οποίος αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του “αιώνιου” ντέρμπι με κάποιες μικροενοχλήσεις στον ώμο.

Σε κάποιο σημείο του πρώτου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος γίγαντας έμεινε για λίγο στο τερέν, ωστόσο στην συνέχεια σηκώστηκε, “έσφιξε” τα δόντια και συνέχισε με αυταπάρνηση να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας.

Στην επανάληψη ο Φαμπιάνο παρά τις ενοχλήσεις που είχε, εκεί και όπου χρειάστηκε φώναξε δυνατά παρών, ενώ στο 88ο λεπτό πιστώθηκε και μια εξαιρετική απόκρουση, αφού κλήθηκε να απογειωθεί και να αποκρούσει την μπάλα στο πολύ δυνατό σουτ του Σούσιτς.

Ο Φαμπιάνο λοιπόν, για πολλοστή φορά έδειξε πόσο τεράστιος και σπουδαίος αθλητής είναι, όχι μόνο για τα τεράστια του επιτεύγματα και κατορθώματα του με το “τριφύλλι” στο στήθος, αλλά στο ότι, ακόμη και με τραυματισμό θέλει και δίνει τα πάντα για να πετυχαίνει αυτός ο σύλλογος τους στόχους του.