Home TOP NEWS Ο Χάμπους Φιντέλ στα ραντάρ του Γιάνσον! – Τι δηλώνει ο ποδοσφαιριστής

Ο Χάμπους Φιντέλ στα ραντάρ του Γιάνσον! – Τι δηλώνει ο ποδοσφαιριστής

Σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, αναφέραμε ότι ο Γιάνσον φαίνεται ότι θέλει να φέρει αστέρι της Τζουγκάρντεν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται ότι έχει βάλει στα ραντάρ του ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας, είναι ο 23χρόνος, Χάμπους Φιντέλ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαία γραμμής.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως σε χθεσινές του δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Σουηδίας “fotbolldirekt.se”, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον αρκετό ομάδων  προς το πρόσωπο του.

Οι δηλώσεις του:

«Θα χρειαστεί κάτι εντελώς έξτρα για να αλλάξω φανέλα»

«Ναι, ήταν μια πολυάσχολη περίοδος για μένα και για λίγους άλλους. Αλλά πάντα έλεγα ότι χρειάζεται κάτι έξτρα. Και δεν έχω νιώσει ότι ήταν σχετικό από τη δική μου πλευρά. Έχω λάβει αρκετές προσφορές για να αποφασίσω. Αλλά δεν ήταν κάτι που μπορώ καν να φανταστώ. Το απολαμβάνω πολύ εδώ. Χρειάζεται κάτι έξτρα»

«Δεν είναι εκεί που βλέπω τον εαυτό μου να παίζω ως 23χρονος (για την Σαουδική Αραβία). Χρειάζεται κάτι εντελώς, εντελώς έξτρα  για να αλλάξω φανέλα»

«Είχα κάποια πράγματα να αποφασίσω, αλλά δεν είναι αρκετά καλό για μένα να φύγω από την Τζουργκάρντεν»

Να σημειώσουμε ότι Σουηδικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Χιρόνα Ισπανίας, της Βελγικής Γκένκ και της Ναντ Γαλλίας για τον ποδοσφαιριστή με τον ίδιο να σχολιάζει τα εξής:

«Είχα κάποια πράγματα να αποφασίσω, αλλά δεν είναι αρκετά καλό για μένα να φύγω από το Djurgården. Αυτή είναι η όλη εικόνα. Το έχω ξαναπεί – θα χρειαστεί κάτι παραπάνω αν πρόκειται να φύγω από αυτόν τον σύλλογο και αυτό που έρχεται δεν είναι αρκετά καλό. Δεν ήθελα να φύγω από την Τζουργκάρντεν μόνο και μόνο γι’ αυτό»

«Ήταν λίγο διαφορετικά στην Ευρώπη. Ήταν η Γαλλία, η Ιταλία, το Βέλγιο και η Ελβετία αλλά δεν με έχει δελεάσει να φύγω».