Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σε μαρασμό το άθλημα – Έκλεισε το Αποέλ

Σε μαρασμό το άθλημα – Έκλεισε το Αποέλ


Είναι εδώ και κάποιες μέρες γνωστό πως το φουτσαλικό τμήμα του Αποέλ παύει να υπάρχει. Γεγονός δυσάρεστο για το άθλημα. Μία ομάδα η οποία κατέκτησε τίτλους, έπαιξε στην Ευρώπη, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει, όπως και η ΟΜΟΝΟΙΑ, παραδοσιακή δύναμη στο άθλημα, κλείνει.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια απολαμβάναμε εντυπωσιακά παιχνίδια, αμφίρροπακαι μάχες οι οποίες προσέλκυαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Κι αν κάποιος έχει την εντύπωση ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, παράγοντες και αθλητές χαίρονται για αυτή την εξέλιξη, να αλλάξουν την άποψη τους.

Κρίμα πραγματικά. Παιδιά που έπαιζαν για τη φανέλα, για 300-400 ευρώ, μένουν αθλητικά άστεγοι. Κι όλα αυτά για ένα λαμόγιο, για έναν άνθρωπο που τους έχει καταστρέψει γενικώς.

Όπως και να έχει, το άθλημα έχει περιέλθει σε μαρασμό αφού φέτος μόλις 4 ομάδες θα συμμετάσχουν. Ούτε και η Ανόρθωση θα δώσει το παρόν της. Τα οικονομικά προβλήματα δεν επιτρέπουν στα δύο μεγάλα σωματεία να εκπροσωπηθούν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρωτάθλημα.

Είναι τραγικό. Έχουν αφεθεί ανθρώποι να κάνουν κουμάντο, και αντί να κτίζουν διαλύουν. Και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως όλοι τα γνωρίζουν και σφυρίζουν αδιάφορα, αντί να τους ξεμπροστιάζουν.