Home TOP NEWS Οι μέρες των αγώνων των διεθνών μας

Οι μέρες των αγώνων των διεθνών μας


Πέντε Κύπριοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκαν από τον Τιμούρ Κετσπάια, για τους αγώνες που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Γιούρο. Παναγή, Κουσουλος, Ανδρόνικος, Λοΐζος και Χάμπος προπονούνται αυτές τις μέρες με τους υπόλοιπους διεθνείς και προετοιμάζονται για τα παιχνίδια με Σκωτία και Ισπανία. Την Παρασκευή στις 21:45 παίζουμε με τη Σκωτία στη Λάρνακα και την Τρίτη στις 21:45 θα δώσουμε τον αγώνα στην Ισπανία.

Στην εθνική Ουγγαρίας κλήθηκε ο Άνταμ Λανγκ για τους αγώνες απέναντι στη Σερβία και την Τσεχία. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:45 και αφορά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, ενώ το δεύτερο είναι φιλικό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19:00.

Την Κυριακή παίζει η Νιγηρία του Φράνσις Ουζόχο με αντίπαλο τον Άγιο Θωμά και Πρίγκηπα στις 19:00. Ο αγώνας αφορά τα προκριματικά του Αφρικανικού Κυπέλλου.

Οι Κομόρες του Φουάντ Μπασιρού παίζουν με τη Ζάμπια το Σάββατο στις 22:00 για τα προκριματικά του Αφρικανικού Κυπέλλου.

Στην εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου κλήθηκε ο Γουίλι Σεμέδο ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στο Τόγκο την Κυριακή στις 19:00. Ο αγώνας αφορά στα προκριματικά του Αφρικανικού Κυπέλλου.