Home TOP NEWS Ο συνοδοιπόρος, για τα επόμενα χρόνια, Ουζόχο και ο Φάμπι

Ο συνοδοιπόρος, για τα επόμενα χρόνια, Ουζόχο και ο Φάμπι


Εξαιρετική ήταν η είδηση που προέκυψε σήμερα και η οποία αφορούσε στην ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4 χρόνων και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο σοβαρές ποδοσφαιρικές επενδύσεις της ομάδας τα τελευταία πολλά χρόνια.

Πέρα από το γεγονός ότι προορίζεται να αποτελέσει βασικό γρανάζι στην προσπάθεια μας για επιτυχίες μέσα στα επόμενα χρόνια, θα αποτελέσει και ένα από τα σημαντικότερα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί με τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, από άλλη βάση.

Μαζί με τον Φαμπιάνο αποτελούν αναμφίβολα το πιο δυνατό δίδυμο στο Κυπριακό πρωτάθλημα, στη θέση του τερματοφύλακα. Σε ότι αφορά στον Βραζιλιάνο, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες και θα δούμε αν θα έρθουν ευχάριστα νέα που θα αφορούν και αυτόν. Ο Φάμπι κλείνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο τα 36 και σαφώς η απόφαση για το τι θα κάνει ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ίδιον. Γνωρίζει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλέον το σπίτι του, η οικογένεια του.