Home TOP NEWS Ενίσχυση στα μεσοεπιθετικά άκρα…

Ενίσχυση στα μεσοεπιθετικά άκρα…


Η πρόθεση να προχωρήσει η ομάδα ενισχυμένη στη συνέχεια είναι δεδομένη. Για το λόγο αυτό η διοίκηση έχει πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες σύντομα αναμένουμε ότι θα ανακοινωθούν. Αρχικά θα πρέπει να αναφερθεί πως οι δύο νεαροί αφρικανοί μεσοεπιθετικοί, Αμό και Αλιούμ, ενδέχεται να εγγραφούν στο ρόστερ και να αποτελέσουν επιλογές για τον προπονητή.

Ο Αλιούμ έπαιξε στο φιλικό με τη ΜΕΑΠ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και οι θετικές εντυπωσεις που άφησε μάλλον ωθούν τον Αυγουστή να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του. Είναι πολύ πιθανόν να εγγραφεί και ο Αμό, με τα χθεσινά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Κοπεγχάγη για την απόκτηση του, ο οποίος ωστόσο θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να έρθει σε αγωνιστική κατάσταση τέτοια που να μπορεί να υπολογίζεται.

Θα είναι εξαιρετικά θετικό, η ομάδα να ενισχυθεί στα εξτρέμ και στις δύο πλευρές, θέσεις στις οποίες ήταν εμφανές πως υπήρχε πρόβλημα. Ίσως το γεγονός αυτό να λειτουργήσει βοηθητικά, ώστε οι Λοΐζου και Ζαχαρίου να κάνουν ακόμη περισσότερη προσπάθεια στη συνέχεια. Και βεβαίως οι Σμέδο και Σίμιτς να αρχίσουν να νιώθουν πιο έντονο τον ανταγωνισμό εντός της ομάδας.

Απομένουν 4 μέρες, με τη σημερινή, για το τέλος της μεταγραφικής και πολύ σύντομα θα έχουμε την τελική κατάληξη της προσπάθειας που γίνεται για ενίσχυση.