Home TOP NEWS Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει ΑΕΛ και… αναμονή για τους Διεθνείς

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει ΑΕΛ και… αναμονή για τους Διεθνείς

Η ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο(16/9) στο Στάδιο “Αλφαμέγα” με αντίπαλο την ΑΕΛ.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του αυτές τις μέρες δούλευαν στις προπονήσεις χωρίς μια ντουζίνα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απουσίαζαν για τα παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων.

Πλέον όλοι Διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψουν στο “Ηλίας Πούλλος” για να ενταχθούν κι αυτοί με την σειρά τους στις προπονήσεις για το επερχόμενο ντέρμπι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός είδε με ικανοποιήση να μην προκύπτει το οποιοδήποτε απροόπτο με τους ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν, ενώ είδε και κάποιους να παίρνουν και χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους, κάτι που θα τους βοηθήσει, αφού κρατήθηκαν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Η τεχνική ηγεσία λοιπόν, της ομάδας μας τις επόμενες μέρες έχοντας και όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση της θα αρχίσει να ετοιμάζει το πλάνο νίκης για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο οποίο σε αυτό δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Φουάντ Μπασιρού. Παναγιώτου και Ψάλτης αναμένεται να είναι στην αποστολή, ο Σίμιτς θα είναι στην διάθεση του Σωφρόνη στο ματς με την ΑΕΛ, ενώ και ο Φράνσον είναι έτοιμος να πάρει τα πρώτα του λεπτά σε επίσημο αγώνα.