Home TOP NEWS Η επιστροφή Κίκη Φιλίππου και Μάριου Ηλία ίσως ξεκαθαρίσει το σκηνικό

Η επιστροφή Κίκη Φιλίππου και Μάριου Ηλία ίσως ξεκαθαρίσει το σκηνικό


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του και μαζί και ο Μάριος Ηλία και σήμερα η αποστολή της Εθνικής Κύπρου αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο.


Στο αεροπλάνο για την επιστροφή από την Ισπανία, πέραν από τον Μάριο Ηλία θα είναι και ο Πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, ο οποίος μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, πήγε στην Γρανάδα μαζί με άλλους Προέδρους ομάδων για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Εθνικής.

Με την επιστροφή λοιπόν, των προαναφερόμενων του Μάριου Ηλία και Κίκη Φιλίππου , αναμένουμε πως θα ξεκαθαρίσει και το όλο σκηνικό γύρω από την μεταγραφή του Διεθνή Κύπριου ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και ίσως τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε αν θα ντυθεί ή όχι στα πράσινα.

Την δεδομένη στιγμή που γράφουμε αυτό το ρεπορτάζ, ο Μάριος Ήλια έχει στα χέρια του από την ΟΜΟΝΟΙΑ ένα παρά πολύ καλό συμβόλαιο που προνοεί συνεργασία τριών χρόνων, και αν ο Εθνικός αποδεχτεί την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τότε θα πέσουν και υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Το προηγούμενο διάστημα αναφέραμε ότι, ο Μάριος Ηλία θέλει κι αυτός να μετακομίσει στο “Ηλίας Πούλλος” και να αγωνιστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι άπαντες ευελπιστούν ότι με την μέχρι την Παρασκευή που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος του Καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί αυτό το σήριαλ.