Home TOP NEWS Υπέγραψε αλλά… θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά

Υπέγραψε αλλά… θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά

Έγινε το αναμενόμενο με τον Αμό, με το Νιγηριανό μεσοεπιθετικό να ανακοινώνεται το μεσημέρι από την ΟΜΟΝΟΙΑ και να γίνεται και επίσημα κάτοικος του “Ηλίας Πούλλος” για τα επόμενα τρία χρόνια.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας το καλοκαίρι βρέθηκε στην Πολωνία για να περάσει από το μικροσκόπιο του Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ με την επιστροφή της ομάδας μας στην Κύπρο, ήρθε κι αυτός και συνέχισε τις ατομικές προπονήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί εδώ και καιρό ακολουθεί ατομική προετοιμασία και το ότι δεν ήταν στην αποστολή στον φιλικό αγώνα με την ΜΕΑΠ την περασμένη Πέμπτη σε σχέση με τον Αλιούμ που επίσης ήρθε για δοκιμαστικά και αγωνίστηκε στο φιλικό, δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη κάποιο χρόνο για να αγωνιστεί.

Ο Αμό σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Κύπρο έχασε αρκετά κιλά, ενώ κατάφερε να ανέβει σε θέμα φυσικής κατάστασης, ωστόσο η τεχνική ηγεσία της ομάδα μας δεν θα πάρει κανένα ρίσκο και να τον ρίξει στην “μάχη” με τον φόβο κάποιου σοβαρού τραυματισμού.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής θέλει ακόμη χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος, εικάζουμε ότι δεν θα τον δούμε να αγωνίζεται μέσα στον Σεπτέμβρη και θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που τον θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του για να μπόρει να τον υπολογίζει στα πλάνα του.