Home TOP NEWS Σοβαρές επενδύσεις με τεράστια προοπτική

Σοβαρές επενδύσεις με τεράστια προοπτική


Χθες είχαμε την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Φράνσις Ουζόχο. Ο 24χρονος Νιγηριανός τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και σήμερα ήρθε η ανακοίνωση για τον έταιρο Νιγηριανό, τον Ακινκούνμι Αμό, ο οποίος θα είναι παίκτης της ομάδας μας για την επόμενη τριετία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει πάνω στους δύο Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές και επιδιώκει να βασίσει το μέλλον της πάνω τους.

Ο Ουζόχο βέβαια μπορεί να προσφέρει άμεσα και αποτελεί ήδη ποδοσφαιριστή πρώτης διαλογής ενώ ο Αμό θέλει σίγουρα το χρόνο του για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Φράνσις ήδη έχει ανεβάσει την ποδοσφαιρική του αξία, από τη στιγμή που επανήλθε από το σοβαρό τραυματισμό του και με κάμποσο διάστημα ταλαιπωρίας αλλά και αμφισβήτησης αποτελεί σήμερα βασικό στέλεχος της Εθνικής του, ενώ έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό.

Σε ότι αφορά στον Αμό, ο σοβαρός τραυματισμός του τον πήγε πολύ πίσω και είναι το μεγάλο στοίχημα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, να μπορέσει να τον επαναφέρει ώστε να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να βρει τον εαυτό του. Είναι παίκτης κλάσης ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και βεβαίως ένα περιουσιακό στοιχείο στα χέρια της ομάδας το οποίο μπορεί μελλοντικά να της δώσει πίσω πολλά.