Home TOP NEWS Έφυγαν οκτώ και ήρθαν οκτώ αυτό το καλοκαίρι

Έφυγαν οκτώ και ήρθαν οκτώ αυτό το καλοκαίρι


Το μεταγραφικό παράθυρο για την απόκτηση ποδοσφαιριστών έκλεισε χθες βράδυ. Απομένουν κάποιες μέρες ακόμα για να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες άνεργους ή δανεικούς από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε (σχεδόν) τον φετινό της προγραμματισμό αποκτώντας 8 ποδοσφαιριστές και αποδεσμέυοντας ισάριθμους.

Αποχώρησαν από την ομάδα οι Παπουλής, Γιούστε, Σράντι, Μπεσέντιν, Κίτσος, Μπάρκερ, Ντίσκερουντ και Παναγή. Έφυγαν και κάποια άλλα παιδιά, όμως δεν θεωρούντο βασικοί στο ρόστερ.

Ο προγραμματισμός περιλάμβανε φέτος παίκτες σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία ενώ έγιναν και κινήσεις που μπορούν να θεωρηθούν ως επένδυση.

Εράκοβιτς, Σεμέδο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σίμιτς, Φράνσον, Αλιούμ και Αμό εντάχθηκαν στο ρόστερ της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την ευχή ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Τον Εράκοβιτς βέβαια θα πρέπει να τον περιμένουμε λίγους μήνες, μέχρι να επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κανείς νεοαφιχθής δεν είναι άνω των 30 ετών γεγονός που κατεβάζει τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ μας.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μάριου Ηλία από τον Εθνικό στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αρχικά με τη μορφή δανεισμού, για να κλείσει το ρόστερ, μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα ανοίξει το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.