Home TOP NEWS Και τώρα ο Άρης…

Και τώρα ο Άρης…


Το ματς με την ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν. Η ισοπαλία χωρίς τέρματα δεν μας άφησε ικανοποιημένους, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ούτε και δυσαρεστημένους. Στο διάστημα πάντως που υπήρχε στο γήπεδο αριθμητική ισορροπία η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο μας κι αυτό άφησε αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Η ομάδα αρχίζει δείχνει να βρίσκει ρυθμό αλλά και διάρκεια στο παιχνίδι της.

Μπροστά μας τώρα είναι το ματς με τον Άρη στο ΓΣΠ. Την ερχόμενη Δευτέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δοκιμαστεί απέναντι στην πρωταθλήτρια και ενδεχόμενη νίκη θα της δώσει τεράστια ώθηση.

Έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη εβδομάδα προετοιμασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή να καλείται να βρει λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν από τις τιμωρίες λόγω των κόκκινων καρτών.

Μπασιρού, Σίμιτς και Σιπριάνο είναι τιμωρημένοι. Τρεις βασικοί παίκτες των οποίων η απουσία αναγκάζει τον Σωφρόνη να ετοιμάσει διαφοροποιήσεις. Ακόμα πιο έτοιμοι αναμένεται να είναι οι Παναγιώτου, Φράνσον, Αλιούμ και Ψάλτης.

Μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια του παιχνιδιού και αναμένεται πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για έναν αγώνα που αποτελεί για την ομάδα το δυσκολότερο τεστ μέχρι σήμερα.