Home SPORTS NEWS Μπουφόν: «Αθάνατος…. Τότι»!

Μπουφόν: «Αθάνατος…. Τότι»!


Για την εθνική ομάδα κλήθηκε να μιλήσει ο Τζιανλούτζι Μπουφόν, μετά την προπόνηση της Ιταλίας την Τετάρτη, στον Φραντζέσκο Τότι και στη Ρόμα αναφέρθηκε πορτιέρο της Γιουβέντους. Ο Μπουφόν έβγαλε το καπέλο στον φίλο του, ο οποίος έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις με τους «τζιαλορόσι» στο καμπιονάτο, με τη Ρόμα να έχει το απόλυτο, αναφέροντας ακόμα πως ο Τότι μπορεί με τέτοιες εμφανίσεις να είναι στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ! Τον χαρακτήρισε μάλιστα… αθάνατο! Η επιστροφή του Τότι στη «σκουάντρα ατζούρα» συζητιέται άλλωστε έντονα στην Ιταλία. Ο Μπουφόν τόνισε πάντως πως η Γιουβέντους υπολογίζει τόσο τη Νάπολι όσο και τη Ρόμα στην κούρσα για τον φετινό σκουντέτο.

«Φοβόμαστε σίγουρα και τη Ρόμα και τη Νάπολι ενώ εγώ ειλικρινά βλέπω με προσοχή και την Ίντερ. Δεν θα λείψουν οι αντίπαλοι για τη Γιουβέντους μέχρι το τέλος. Έχουμε επίγνωση και για αυτό προσπαθούμε να πατήσουμε το πόδι στην επιτάχυνση για να ξαναπατήσουμε κορυφή και να δημιουργήσουμε μία απόσταση από τις άλλες ομάδες.Ρόμα και Νάπολι έχουν πραγματοποιήσει έξοχο ξεκίνημα», ανέφερε ο διεθνής άσος από το Κοβερτσάνο που προετοιμάζεται με την Εθνική Ιταλίας ενόψει του αγώνα με τη Δανία, και πρόσθεσε: «Είδα τη Ρόμα για πρώτη φορά κόντρα στην Ίντερ. Ήταν εντυπωσιακή και βλέποντάς την μου μεταδόθηκαν όμορφα συναισθήματα. Είναι μία ομάδα σε μεγάλη φόρμα που έχει μεγάλη αυτοεκτίμηση. Ο Γκαρσία πρέπει να είναι σπουδαίος τεχνικός».

Για ενδεχόμενη επιστροφή του Φραντσέσκο Τότι στην εθνική, μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του άσου της Ρόμα, υπογράμμισε: «Ο Τότι είναι αθάνατος από πολλές παραμέτρους. Στην κατάσταση που είναι τώρα και με τα χαρίσματα που έχει, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα, ανεξάρτητα από την ηλικία του Είμαστε πάντως στον Οκτώβριο, απομένουν 8-9 μήνες για το Μουντιάλ. Εάν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, ουδείς θα έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τα τελικά».

Να θυμίσουμε πως Μπουφόν και Τότι διατηρούν φιλία πολλών χρόνων, και δεν είναι η πρώτη φορά που ο ένας εξυμνεί τον άλλον για τις επισδόσεις του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr