Home TOP NEWS Να τερματίσει επιτέλους αυτό το κακό σερί κόντρα στον Άρη

Να τερματίσει επιτέλους αυτό το κακό σερί κόντρα στον Άρη

Από το Σάββατο το βράδυ και μετά το τέλος του παιχνίδιου με την ΑΕΛ, στην ομάδα μας μπήκαν σε ρυθμούς του νέου ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Άρη, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ο στόχος κόντρα στην ΑΕΛ που ήταν η νίκη, η εξασφάλιση των τριών βαθμών, για να δωθεί συνέχεια στα θετικά αποτέλεσματα μπορεί να μην επιτεύχθηκε, ωστόσο το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή ικανοποιήσε στον μέγιστο βαθμό με την παρουσία του στο παιχνίδι, ενώ θα μπορούσε αν είχε και λίγο με την τύχη με το μέρος της να έφευγε με το “διπλό”.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν το επόμενο παιχνίδι και στο πρόγραμμα τώρα γράφει Άρης, τον οποίο η ομάδα μας θα επιδιώξει μέσα στο “σπίτι” της και με σύμμαχο τον κόσμο της να το νικήσει για να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσματα.

Σίγουρα το παιχνίδι με την “ελαφρά ταξιάρχεια” είναι μια μεγάλη δοκιμασία για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαρισιτές, οι οποίοι θα κληθούν να παρουσιαστούν 100% έτοιμοι για να φτάσουν στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη και να σπάσουν επιτέλους αυτό το κακό σέρι που τρέχει κόντρα στο σύνολο του Σπιλέφσκι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδι κόντρα στον Άρη έχασε τρεις φορές, μια εξήλθε ισόπαλη , ενώ στο Σούπερ Καπ επίσης η ομάδα μας έχασε, συνεπώς είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους στο “Ηλίας Πούλλος” το ματς για την Δευτέρα, αφού θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη κόντρα στον περσινό πρωταθλητή.