Home TOP NEWS Οριστική κατάληξη σήμερα, στο θέμα Μάριου Ηλία

Οριστική κατάληξη σήμερα, στο θέμα Μάριου Ηλία


H απόφαση για τον Μάριο Ηλία από πλευράς Εθνικού έχει παρθεί. Μένει σήμερα μόνο να ανακοινωθεί στον κόσμο το οριστικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, οι οποίες κράτησαν αρκετές μέρες.

Οι ενδείξεις είναι θετικές και η λογική λέει πως ο Μάριος Ηλία γίνεται πολύ σύντομα κάτοικος «Ηλίας Πούλλος». Έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να την ενισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν, αρχικά με τη μορφή δανεισμού, αλλά και για τα επόμενα χρόνια αφού θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, δικό της ποδοσφαιριστή για τα επόμενα χρόνια.

Θα πρέπει πάντοτε να είμαστε επιφυλακτικοί αφού όσο δεν οριστικοποιείται η μεταγραφή μέσω ανακοίνωσης, σημαίνει ότι το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά, αυτό ωστόσο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα με την καταφατική απάντηση του Εθνικού στην τελική πρόταση που υπέβαλε η ομάδα μας.

Με τον Μάριο Ηλία, όπως έγινε γνωστό από χθες από επίσημα χείλη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συμφωνήσει στα πάντα και σήμερα έρχονται οι οριστικές εξελίξεις στο ζήτημα, με το επικρατέστερο σενάριο να λέει πως ο ποδοσφαιριστής ανακοινώνεται από την ομάδα μας.

Όταν με το καλό ολοκληρωθεί το ζήτημα, θα υπάρξει και ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.