Home TOP NEWS Nτεμπούτο o Άρης στους ομίλους, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας παιχνίδι

Nτεμπούτο o Άρης στους ομίλους, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας παιχνίδι


Λίγες μέρες πριν τη μεταξύ μας αναμέτρηση, ο Άρης Λεμεσού θα καταγράψει ιστορική πρώτη σε ομίλους Ευρωπαϊκής διογάνωσης. Η επόμενη αντίπαλος μας στο πρωτάθλημα παίζει απόψε με τη Σπάρτα Πράγας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σπιλέφσκι είπε χθες στη διάσκεψη τύπου πως η ομάδα του θα διεκδικήσει αυτό που της αξίζει και πως η παρουσία του Άρη στους ομίλους δεν θα είναι διακοσμιτική.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, στην διάθεση του Λευκορώσου τεχνικού αναμένεται να είναι οι Μποακί και Μουσούντα ενώ εκτός θα είναι ο Γιαγκό.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την πιθανή εντεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βανά με τους Μπρόρσον και Μουσούντα να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Σο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής αναμένεται να είναι ο Καζού ή ο Ουρόσεβιτς, και στο δεξί ο Μποακί.

Στην μεσαία γραμμή φανελάκι βασικού θα πάρουν εκτός απρόοπτου οι Σόκε και Στρούσκι με τον Γκομίς να κινείται πιο μπροστά τους. Στο δεξί άκρο της επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Μαγιαμπέλα και στο αριστερό τον Μπένγκτσον. Στην «αιχμή» του δόρατος» θα κινείται ο Αλεξάντερ Κακόριν .