Home TOP NEWS Να παραμείνει απόρθητο φρούριο το ΓΣΠ

Να παραμείνει απόρθητο φρούριο το ΓΣΠ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για άλλη μια “μάχη” στο πρωτάθλημα αυτή την φορά κόντρα στον Άρη Λεμεσού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, απόψε θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα του Σπιλέφσκι, αγωνιζόμενη σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Σπαρτά Πράγας. Θα καταγράψουν τα συν και τα πλην της ομάδας της Λεμεσού κι αναλόγως θα τα μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές τους στις επόμενες προπονήσεις για να δουλέψουν πάνω σε αυτά ενόψει του αγώνα της Δευτέρας.

Απ΄εκεί και πέρα στο πράσινο στρατόπεδο στις μέρες που απομένουν μέχρι το παιχνίδι με την “ελαφρά ταξιαρχεία” θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι σε άλλο ένα ντέρμπι το τρίτο στη σειρά, έτσι ώστε να πάρουν το τρίποντο για να επιστρέψουν στα θετικά αποτέλεσματα και παράλληλα να κρατήσουν το αήττητο στο ΓΣΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη δεν έχασε στο γήπεδο της. Νίκησε την Καμπάλα, την Μίντιλαντ, τη Νέα Σαλαμίνα και ως τυπικά γηπεδούχος επικράτησε και του Αποέλ. Τώρα θέλει νίκη και με τον Άρη έτσι ώστε να συνεχίσει να παραμένει απόρθητο φρούριο η έδρα της.