Home SPORTS NEWS Μέσι για Παρί: «Ήμουν ο μοναδικός που δεν αναγνωρίστηκα από την ομάδα...

Μέσι για Παρί: «Ήμουν ο μοναδικός που δεν αναγνωρίστηκα από την ομάδα μου ως παγκόσμιος πρωταθλητής»

«Αιχμές» για τη συμπεριφορά της Παρί Σεν Ζερμέν προς το πρόσωπό του άφησε ο Λιονέλ Μέσι, κάνοντας λόγο για αδιαφορία από το κλαμπ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Η θητεία του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε στο τέλος της το καλοκαίρι μετά από δυο χρόνια γεμάτα κόντρες και προβλήματα που ανάγκασαν τον Αργεντινό να μην νιώσει ποτέ ευπρόσδεκτος στο Παρίσι.

Παρά το θρυλικό του στάτους οι οπαδοί των Παριζιάνων τού έκαναν τη ζωή δύσκολη στο «Παρκ Ντε Πρενς», αν και ο κόσμος δεν ήταν ο μοναδικός που φάνηκε να έχει ψυχρές σχέσεις μαζί του.

Το ίδιο άλλωστε ισχύει και για την διοίκηση της γαλλικής ομάδας, με τον Μέσι στην τελευταία του συνέντευξη να ρίχνει το «καρφί» του για τη συμπεριφορά που αντίκρισε από τον σύλλογο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

«Ήμουν ο μόνος παίκτης από την ομάδα της Αργεντινής που δεν αναγνωρίστηκε ως παγκόσμιος πρωταθλητής από την ομάδα του. Ακόμα και αν δεν είχα πάντως καλές στιγμές στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκεί έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα συμβαίνουν για ένα λόγο», ανέφερε προτού σταθεί στις αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου:

«Είναι κατανοητό. Ήμουν στην ομάδα που τους κέρδισε στον τελικό, ήταν δική μας υπαιτιότητα (σ.σ των Αργεντινών) που οι Γάλλοι δεν έγιναν ξανά παγκόσμιοι πρωταθλητές».

 

Πηγή:Gazzetta.gr