Home TOP NEWS Κόσμος και παίκτες διψούν για νίκη!

Κόσμος και παίκτες διψούν για νίκη!

Η ομάδα μας κατάφερε στα προηγούμενα δύο ντέρμπι με Αποέλ και ΑΕΛ να μαζέψει τέσσερεις βαθμούς μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία αντίστοιχα με τον απολογισμό να θεωρείται ικανοποιητικός.


Στο “Ηλίας Πούλλος” εδώ και λίγες ημέρες έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στο νέο ντέρμπι που έρχεται, αυτό κόντρα στον Άρη Λεμεσού, στο οποίο η ομάδα μας θα ψάξει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξε τόσο με Αποέλ, όσο και με ΑΕΛ, ότι έχει δυνατότητες και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο κι αυτό θα επιδιώξει να κάνει και κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Ο Λεμεσιανός σύλλογος ναι μεν θεωρείται δυνατός, άλλωστε αυτό το λέει και η θέση του στην βαθμολογία, αλλά και όσα πέτυχε στην Ευρώπη, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμοι να φορέσουν το καλό τους κοστούμι και να παίξουν για μόνο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η “δίψα” είναι τεράστια τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο κι από τον κόσμο κι όλοι θα κάνουν τα πάντα την ερχόμενη Δευτέρα για να πετύχουν το ζητούμενο και να κλείσουν την σειρά των ντέρμπι με θετικό πρόσημο.