Home TOP NEWS Το “who is who” του Novak Simovic

Το “who is who” του Novak Simovic

Toν 41χρόνο Σέρβο διαιτητή, Novak Simovic όρισε η ΚΟΠ για να σφυρίξει την αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Άρη Λεμεσού.


O Simovic μέχρι στιγμή την φετινή σεζόν έχει σφυρίξει σε πέντε παιχνίδια, δύο στην Ευρώπη, ένα για τα προκριματικά του Europa League, ένα για τα προκριματικά του Conference League, ενώ σφύριξε και σε τρία παιχνίδια της Super liga Srbije.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πέντε παιχνίδια που σφύριξε ο Σέρβος ρεφ, έκανε χρήση της κίτρινης κάρτας 35 φορές, μια φορά έδειξε κόκκινη κάρτα, ενώ έδειξε σε πέντε περιπτώσεις την άσπρη βούλα. Στα παιχνίδια KRC Genk – Servette FC έβγαλε από το τσεπάκι του 9 φορές την κίτρινη κάρτα και μια φορά την κόκκινη, στο Fiorentina – Rapid Vienna έδειξε 8 φορές την κίτρινη κάρτα.

Τελευταίο του παιχνίδι του Simovic ήταν το Radnicki Nis – IMT Belgrad στις 17 Σεπτεμβρίου, στο οποίο έδωσε 5 κίτρινες κάρτες και έδειξε μια φορά το σημείο του πέναλτι.

Σε γενικές γραμμές ο Simovic αρέσκετε να βγάζει κίτρινες κάρτες κι αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα του συγκεκριμένου διαιτητή. Ο Σέρβος ρεφ σε συνολικά 273 που σφύριξε έδειξε 1301 φορές την κίτρινη κάρτα, 33 φορές απέβαλε ποδοσφαιριστές με δεύτερη κίτρινη κάρτα, 30 φορές με απευθείας κόκκινη κάρτα και 98 φορές έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Βλέποντας τους αριθμούς του εν λόγω διαιτητή που ορίστηκε να σφυρίξει την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας, είναι γεγονός ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές μας και να μην δώσουν αφορμές για να δεχθούν αχρείαστες κίτρινες κάρτες.