Home TOP NEWS Πλάτιασε… κούρασε!

Πλάτιασε… κούρασε!


Καμία επίσημη ενημέρωση δεν προκύπτει μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό θέμα Μάριου Ηλία.

Έχουμε περιοριστεί στην ενημερωση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προ διημέρου, που αφορούσε στη συμφωνία στους όρους του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή και αναμονή για την απάντηση του Εθνικού στην, κατά τα φαινόμενα, τελική πρόταση της στην ομάδα της Άχνας.

Είναι γεγονός πως το θέμα έχει πλατιάσει χρονικά και παρά τις αναφορές που έγιναν τα τελευταία 24ωρα τα οποία έλεγαν για σχεδόν δεδομένη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο «Ηλίας Πούλλος», όσο ο χρόνο περνάει τόσο μεγαλώνει και η αμφιβολία στο κατά πόσο θα γίνει τελικά η μεταγραφή.

Ο παίκτης θέλει, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει, όμως ο Εθνικός μάλλον ακόμα το σκέφτεται. Είχαμε κάνει κι εμείς πρόβλεψη για τέλεση της μεταγραφής, με βάση τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, όμως τώρα τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα.

Μπορεί να απομένει άλλη μία εβδομάδα για να κλείσει το παράθυρο για δεύτερη ευκαιρία στις ομάδες για μεταγραφές, που αφορά άνεργους και δανεικούς από το τοπικό πρωτάθλημα, όμως ξαναλέμε πως το θέμα έχει πραγματικά τραβήξει πάρα πολύ.

Είναι καλό, στο σημείο που βρισκόμαστε, να μάθει ο κόσμος τι ισχύει για να γνωρίζει τουλάχιστον αν θα πρέπει να περιμένει κάτι ή όχι.