Home TOP NEWS Παιχνίδι με απαιτήσεις, ξεκάθαρος ο στόχος

Παιχνίδι με απαιτήσεις, ξεκάθαρος ο στόχος


H προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα και η ομάδα έθεσε ως στόχο την επιστροφή στις νίκες, σε έναν αγώνα σημαντικό και συνάμα πάρα πολύ δύσκολο.

Όλοι γνωρίζουν πως πρόκειται για μία αναμέτρηση με πολλές απαιτήσεις, στην οποία τα λάθη θα πρέπει να περιοριστούν στον απόλυτο βαθμό. Επιθετικά θα πρέπει η ομάδα να είναι ουσιαστική και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν.

Απέναντι μας θα βρούμε μία εκκρηκτική ομάδα, ταχύτατη στην επίθεση, μία ομάδα που ξέρει πως να γίνει δημιουργική και η οποία διαθέτει πολλή ποιότητα. Έχει όμως και αδυναμίες και πάνω σε αυτες θα πρέπει να κτίσουμε την προσπάθεια μας για να την κερδίσουμε.

Οι απουσίες είναι γνωστές. Μπασιρού, Σίμιτς και Σιπριάνο θα είναι τιμωρημένοι και θα είναι διαθέσιμοι από το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ο Κούσουλος θα έχει την ευθύνη της αναχαίτησης στο κέντρο, πιθανότατα μαζί με τον Κασάμα ενώ Λοΐζου και Λέτσιακς θα είναι αυτοί που θα αντικαταστήσουν τους άλλους δύο.

Από κει και πέρα δεν θα πρέπει να περιμένουμε άλλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα έδειξε ανεβασμένη ενώ αρχίζει να σταθεροποιεί μία καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο.

Ανεβάζουν συνεχώς το βαθμό ετοιμότητας τους οι Φράνσον και Αλιούμ, με το δεύτερο να έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του. Αναμένουμε να δούμε σε κάποια φάση τον Νικόλα να επανέρχεται και να παίζει για πρώτη φορά φέτος ενώ και ο Ψάλτης είναι απολύτως καλά.

Γενικότερα οι επιλογές του Σωφρόνη ολοένα και αυξάνονται και με την επιστροφή των τιμωρημένων, θα έχει πλειάδα επιλογών.  Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα και αύριο και το απόγευμα της Κυριακής θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα.