Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές  μας, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας δεν μπόρεσε την περασμένη βδομάδα να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, καθώς εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΛ και θα επιδιώξει αύριο κόντρα στον περσινό πρωταθλητή να πάρει το τρίποντο και να κλείσει με θετικό πρόσημο την σειρά από τα τρία ντέρμπι.

Σε γενικές γραμμές το κλίμα στο “Ηλίας Πούλλος” είναι αρκετά καλό και πάνω σε αυτό στηρίζεται και η τεχνική ηγεσία, η οποία προετοίμασε τις προηγούμενες μέρες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έτσι ώστε αύριο να παρουσιαστούν με ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν το ζητούμενο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπασιρού, Μαρκίνιος και Σίμιτς. Απ’ εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά και ο καθένας διεκδικεί θέση στο σχήμα για το παιχνίδι με τον Άρη.

Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας μας που θα μεταβεί αύριο στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με τον Άρη.