Home TOP NEWS Συγκέντρωση αμυντικά και… αποτελεσματικότητα στην επίθεση!

Συγκέντρωση αμυντικά και… αποτελεσματικότητα στην επίθεση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να φιλοξενήσει τον περσινό πρωταθλητή Κύπρου, τον Άρη Λεμεσού σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να παρουσιαστούν 100% έτοιμοι στο τερέν και να διεκδικήσουν τη νίκη η οποία θα μας ανεβάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και παράλληλα θα μας δώσει ώθηση και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Για να γίνει φυσικά το πιο πάνω, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα πρέπει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του ρεφ να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και παράλληλα να φανούν αποτελεσματικοί μπροστά από την εστία του Βανά Άλβες.

Το γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα ότι, τα κίνητρα για νίκη στο σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πετύχει νίκη απέναντι στον Λεμεσιανό συλλόγο μετά από πέντε σερί αναμετρήσεις, ενώ κίνητρο έχει και ο Σωφρόνη Αυγουστή αφού θέλει να κόψει την φόρα στον Σπιλέφσκι που του πήρε τον αέρα.

Η ομάδα μας λοιπόν σε λίγες ώρες από τώρα πρέπει και καλείται να διεκδικήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να μπορέσει να δει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και μάλιστα από το ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.