Home TOP NEWS Match reports: Σώσαμε το βαθμό στο τέλος σε ένα παιχνίδι με δύο...

Match reports: Σώσαμε το βαθμό στο τέλος σε ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα για την ΟΜΟΝΟΙΑ


Σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε εξέλιξη εντυπωσιακή το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Σκόραρε ο Σεμέδο για να δώσει προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έφερε το ματς τούμπα ο Στεπίνσκι για να ισοφαρίσει στο τέλος ο Σεμέδο σκοράροντας ξανά.

Ήταν καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος, ο Άρης επιβλήθηκε στο δεύτερο μέρος με την ομάδα να ξυπνάει μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε και να καταφέρνει στο τέλος να δώσει το βαθμό.

Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με τον Σεμέδο, σκόραρε δις ο Στεπίνσκι, από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, για να φέρει τούμπα το ματς με τον Σεμέδο όμως να σκοράρει ξανά και να ισοφαρίζει

Ήταν κάπως αργός ο ρυθμός στο ξεκίνημα. ΈΒαλε πίεση ψηλά ο Άρης, έβαλε πίεση ψηλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πρώτες καλές φάσεις ήρθαν νωρίς στο παιχνίδι με δύο δύσκολες αποκρούσεις από Φαμπιάνο και Βανά Άλβες. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι μέχρι το 20λεπτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να προσεγγίσουν την αντίπαλη περιοχή και τον Άρη ωστόσο να είναι η ομάδα που κέρδισε κάποια στημένα στην επίθεση.

Η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη, καλύτερες προϋποθέσεις δημιουργούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ήταν ο Άρης η ομάδα που προσπαθούσε να απειλήσει με στημένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο βρήκε το γκολ με τον Σεμέδο να παίρνει την ασίστ από τον Μπέζους και να μας βάζει μπροστά. Η συνέχεια ήταν πιο εκκρηκτική από την ομάδα, δημιούργησε τις προϋποθέσεις άμεσα για δεύτερο. Ήταν ωστόσο ο Άρης που αντέδρασε πολύ γρήγορα με τον Στεπίνσκι να ισοφαρίζει.

Πίεσαν κιόλας οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια και μας έκλεισαν κάπως στο γήπεδο μας όμως εμείς φτιάξαμε στο τέλος την καλύτερη προϋπόθεση.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγαίνει από την αρχή μπροστά και να πιέζει όμως μετά το 5λεπτο ο Άρης βγήκε κι αυτός μπροστά για να χάσει την πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη.

Κρατούσε περισσότερο τη μπάλα ο Άρης, γυρόφερνε τη περιοχή μας και έψαχνε τρόπο να διασπάσει την άμυνα μας ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατούσε να βγάλει επιθέσεις.

Η υπεροχή του Άρη καρποφόρησε στο 72ο λεπτό με τον Στεπίνσκι να σκοράρει ξανά και να γυρίζει το παιχνίδι.

Το γκολ του Σεμέδο στο τέλος από τον Σεμέδο ήρθε για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Α’ Ημίχρονο

ΣΤο 6ο λεπτό ο Μπαμπίκα εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ με τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί με δυσκολία μία εξαιρετική απόκρουση.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κούσουλος νωρίς για ένα διαπληκτισμό με αντίπαλο παίκτη.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σεμέδο ο οποίος πήρε πάσα μέσα από τη περιοχή από τον Λέτσιακς, σούταρε στη κλειστή γωνία του Βανά ο οποίος απέκρουσε.

Στο 12ο λεπτό ο Λέτσιακς έφυγε μπροστά από αριστερά, έστειλε μπαλιά στον Κακουλλή ο οποίος μπροστά στο γκολ δεν βρήκε τη μπάλα για να σκοράρει.

Επικίνδυνο σουτ έκανε ο Στεπίνσκι έξω από τη περιοχή μας, η μπάλα κτύπησε σε συμπαίκτη του ο οποίος ήταν οφσάιντ.

ΕΥκαιρία έχασε ο Σεμέδο στο 24ο λεπτό. Πήρε μπάλα έξω από τη περιοχή, ελίχθηκε και έπεσε αφού ήταν υπό πίεση, στη πτώση του έκανε πλασέ όμως απέκρουσε ο Βανά.

Στο 32ο λεπτό ο Μάθιους εκτέλεσε πλάγιο για τον Μπέζους στον κεντρικό διάδρομο, αυτός είδε την κίνηση του Σεμέδο στη περιοχή, κινήθηκε πλάγια ο Σεμέδο και τελείωσε με δυσκολία τη φάση από δύσκολο σημείο και σκόραρε.

Μεγάλη απόκρουση έκανε ο Φαμπιάνο σε τετ-α-τετ του Γκομίς στο 34ο λεπτό.

Ευκαιρία έχασε ο Άρης στο 37ο λεπτό πρώτα με τον Στεπίνσκι και μετά με τον Σανέ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Στεπίνσκι πλάσαρε από κοντά ύστερα από χαμηλή σέντρα του Μπαμπίκα και ισοφάρισε.

Στο 45ο λεπτό ο Κακουλλής έκλεψε στο κέντρο, βγήκε μπροστά, έκανε ένα πλασέ από τα όρια της περιοχής όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Άρη με ένα σουτ του Μπαμπίκα από πλάγια θέση για να αποκρούσει ο Φαμπιάνο πολύ δύσκολα.

Στο 56ο λεπτό ο Μπαμπίκα ξεπέρασε το μαρκάρισμα του Λέτσιακς, έδωσε στον Στεπίνσκι που σούταρε από τα όρια της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα έξω.

Στο 65 μπήκε  ο Ανσαριφάρρντ στη θέση του Κακουλλή.

Στο 72ο λεπτό ο Στεπίνσκι σκόραρε ξανά για να βάλει την ομάδα του μπροστά. 

Στο 75ο λεπτό έβαλε Κασάμα και Αλιούμ ο Σωφρόνης, στη θέση των Χάμπου και Λοΐζου.

Στο 78ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε σουτ έξω από την περιοχή άστοχο.

Στο 79ο λεπτό ο Κούσουλο έκανε ξανά σουτ στο στόχο για να αποκρούσει με δυσκολία ο Βανά στη γωνία του.

Στο 81ο λεπτό βγήκε ο Κούσουλος και μπηκε ο Φράνσον.

Κεφαλιά του Αλιούμ στο 83ο λεπτό η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 84ο λεπτό ο Στεπίνσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 85ο λεπτό ο Στρούσκι έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε έξω.

Κίτρινη κάρτα πήρε ο Λέτσιακς στο 87ο λεπτό.

Ευκαιρία έχασε ο Μαγιαμπέλα στο 90ο λεπτό.

Στο 91ο λεπτό ο Σεμέδο πήρε τη μπαλιά από τον Αλιούμ, κατέβασε με το στήθος σούταρε με το αριστερό και σκόραρε.