Home TOP NEWS Γιατί να πληρώσει την «αλλεργία» σου ο Μάριος;

Γιατί να πληρώσει την «αλλεργία» σου ο Μάριος;


Απέδειξε με τον χειρότερο τρόπο, το πως νιώθει για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κίκης Φιλίππου. Κι όταν λέμε με το χειρότερο τρόπο δεν εννοούμε πως μας έκανε δα και καμιά ζημιά. Δεν μας έδωσε έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο κάναμε τα πάντα ώστε να φέρουμε στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε σαν τρελός να έρθει και να παίξει μπάλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ουσιαστικά για την… αλλεργία του Κίκη στο πράσινο, στο τριφύλλι, σε αυτή την ομάδα τελος πάντων, κόβονται τα όνειρα ενός Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Μα όταν διαπραγματευόμαστε τόσο καιρό, με προτάσεις και αντιπροτάσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει στο τέλος τα πάντα όσα ζητούσε ο Κίκης για να πάρει τον Μάριο και μέσα από μία φλατ ανακοίνωση του ο Εθνικός να μας λέει στεγνά ότι η συλλογική απόφαση του ΔΣ, είναι να παραμείνει ο Μάριος για το καλό της ομάδας, ε εκνευρίζεσαι.

Καλά τόσο καιρό γιατί δεν το λέγατε και ήρθατε 1 ώρα πριν από ένα σημαντικό μας παιχνίδι να μας το ανακοινώσετε;

Είπες Κίκη ότι θα κάνεις δημοσιογραφική. Βγες μίλα. Πες τα γεγονότα όπως έγιναν να δούμε πως θα δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Να μάθουμε ρε παιδί μου ποιοι στο τέλος έκαναν τις υποχωρήσεις.

Τις εξηγήσεις όμως θα πρέπει να τις δώσεις στον ποδοσφαιριστή σου, ο οποίος πληρώνει σήμερα το κόλλημα σου και την εμπάθεια σου σε αυτή την ομάδα.