Home TOP NEWS «Αυτό λείπει από την Ομόνοια – Πολύ διαβασμένος ο Σωφρόνης»

«Αυτό λείπει από την Ομόνοια – Πολύ διαβασμένος ο Σωφρόνης»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου και σχολίασε την ισοπαλία των «πρασίνων» με τον Άρη και όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα, ενώ ο Άρης κάπως σαστισμένος αλλά επικίνδυνος. Γι’ αυτό και η Ομόνοια ήταν πολύ προσεκτική, ήταν καλύτερη και προηγήθηκε. Ωστόσο δέχθηκε σχετικά νωρίς την ισοφάριση και έτσι το παιχνίδι ήρθε και πάλι στην ισορροπία. Το τελικό σκορ για εμένα ήταν δίκαιο. Ο Άρης φάνηκε κάπως κουμπωμένος και κουρασμένος από την Ευρώπη»

Για την εικόνα της Ομόνοιας μέχρι σήμερα: «Η Ομόνοια έχει αδυναμίες που κατά την άποψή μου δεν διορθώθηκαν. Αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις πέντε ομάδες με πιο λίγες πιθανότητες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αν ο Άρης έχει πολύ δυνατή ομάδα, το ίδιο και η Πάφος αν και θέλω να την δω ακόμη λίγο, που θα πάνε μέχρι τέλος. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα δούμε πως θα πάει η Ομόνοια για να έρθει και η ενίσχυση τον Ιανουάριο για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο. Είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος», είπε.

Και συνέχισε: «Παρουσιάζεται πολύ διαβασμένος ο Σωφρόνης. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι η ομάδα σε υψηλή απόδοση. Αυτό που λείπει κατά την άποψή μου από την Ομόνοια είναι η ταχύτητα. Θα ήθελα έναν πιο γρήγορο επιθετικό για να απασχολεί την αντίπαλη ομάδα. Φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Άρη πως η Ομόνοια έχασε αυτή την επιθετικότητά της».

Από sport-fm.com.cy