Home TOP NEWS Ίδια συγκομιδή με πέρσι αλλά… φέτος με δυσκολότερο πρόγραμμα!

Ίδια συγκομιδή με πέρσι αλλά… φέτος με δυσκολότερο πρόγραμμα!

Αισίως προσπεράσαμε και την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, με την ομάδα μας να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 9βαθμούς, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από πέντε παιχνίδια παραμένει αήττητη.


Γυρίσαμε το ημερολόγιο ένα χρόνο πίσω για να δούμε τι έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές την περσινή σεζόν. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την ίδια συγκομιδή βαθμών στα πρώτα πέντε παιχνίδια, ωστόσο την περσινή περίοδο δέχθηκε δύο ήττες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την σεζόν 2022/23 ξεκίνησε με ήττα στο “Στέλιος Κυριακίδης” κόντρα στον Ακρίτα, ακολούθησε η νίκη επί της ΑΕΚ, η ήττα από τον Απόλλωνα και οι δύο συνεχόμενες νίκες με Δόξα και ΕΝΠ. Την φετινή σεζόν η ομάδα μας ξεκίνησε με νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, η ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, η νίκη επί του Αποέλ και οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με ΑΕΛ και Άρη.

Όσον αφορά την στατιστική πλευρά η ομάδα μας την περσινή σεζόν δέχθηκε 5γκολ και πέτυχε 10γκολ, ενώ την φετινή σεζόν δέχθηκε 6γκολ (ένα γκολ περισσότερο) και πέτυχε 11γκολ (ένα περισσότερο).

Είναι γεγονός ότι είδαμε την ομάδα μας στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι με Αποέλ, ΑΕΛ και Άρη, να παίζει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, σημαντικό είναι ότι παρέμεινε αήττητη, ενώ αν αυξήσει και τα μεγάλα καλά της διαστήματα, εικάζουμε ότι, θα μπορέσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές 2022/23

Ακρίτας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 3-2
Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 4-0
Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Τα αποτελέσματα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές 2023/24

ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 4-0
Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3
ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 2-1
ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 2-2