Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Πάνε… Μακαρίου οι ποδοσφαιριστές

Πάνε… Μακαρίου οι ποδοσφαιριστές


Το δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» μαζί με τον Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν αύριο το Food – ball Fiesta που πραγματοποιείται μέσα στο πλαίσιο του Pop – up Festival το οποίο συνεχίζεται με επιτυχία στη Μακαρίου.

Η λεωφόρος Μακαρίου αλλάζει πρόσωπο και γίνεται ένα ανοικτό γήπεδο. Στρώνεται με γρασίδι και περιμένει του μελλοντικούς ποδοσφαιριστές αύριο από τις 9 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. Η γιορτή του Food – Ball Fiesta περιλαμβάνει ποδοσφαιρικούς αγώνες, χορό, τραγούδι, επιδείξεις καράτε, ακροβατικά, ζωγραφική, κατασκευές με ξύλο και πολλές άλλες δραστηριότητες. Θα στηθούν υπαίθρια καφενεδάκια για την πώληση σνακ, καφέ και δροσερών ποτών.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας «3 εναντίον 3» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 12 ετών, αγόρια και κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Στον ποδοσφαιρικό αγώνα συμμετέχουν ομάδες με 4 παίκτες και είναι παιχνίδι χωρίς τερματοφύλακα. Όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω του σχολείου τους θα διαγωνιστούν μέσα στο πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων ποδοσφαιριστών και προπονητών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του Αποέλ και του Ολυμπιακού θα μοιράζουν αυτόγραφα.