Home TOP NEWS Post Game: Πολλά τα θετικά, αλλά και μερικές επιμέρους παρατηρήσεις ύστερα από...

Post Game: Πολλά τα θετικά, αλλά και μερικές επιμέρους παρατηρήσεις ύστερα από τη μεγάλη νίκη


Ήταν τεράστια η νίκη που πήραμε χθες βράδυ στην Περιστερώνα. Απέναντι σε μία ομάδα που διψούσε για βαθμούς, παραταγμένη με τρόπο τέτοιο ώστε να μας κάνει τη ζημιά, η οποία προηγήθηκε με πέναλτι που εκνεύρισε όλους μας και η οποία κρατούσε πίσω μέχρι το 80ο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε τον τρόπο.

Με τη σφραγίδα του προπονητή Αυγουστή, ο οποίος έκανε στο δεύτερο μέρος ότι χρειαζόταν για να δώσει επιπλέον επιθετική ώθηση στην ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μία σπουδαία ανατροπή σε ένα δύσκολο γήπεδο. Και μπορεί η Δόξα να ψάχνει ακόμα τον πρώτο της βαθμό, έδειξε ωστόσο ομάδα η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα σε πολλούς.

Υπηρξαν τα καλά στο παιχνίδι, όπως ήταν η επιθετικότητα της ομάδας σε ολόκληρο το παιχνίδι, το πάθος και η πίστη ότι θα τα καταφέρναμε, η επιστροφή Παναγιώτου, η «επιστροφή» Λοΐζου, η σταθερότητα του Μίλετιτς, η συνέχεια στο σκοράρισμα από τον Σεμέδο, το πρώτο γκολ του Καρίμ. Ασφαλώς η ουσιαστική συνεισφορά όσων μπήκαν στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Επίσης θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του κόσμου στη Περιστερώνα. Ήταν εντυπωσιακός και έδωσε πραγματική ώθηση στην ομάδα για να τα καταφέρει.

Υπήρξαν και κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Η αδυναμία στο πρώτο μέρος να φτιάξουμε φάσεις, οι Κούσουλος και Σιπριάνο οι οποίοι θα μπορούσαν πολύ καλύτερα, το ίδιο και ο Σίμιτς, η ασυνεννοησία στις εκτελέσεις των πέναλτι κάτι για το οποίο έχει ευθύνη ο προπονητής. Μετά τη νίκη όμως όλα αυτά γίνονται τα επιμέρους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ικανή για πολλά και ωραία πράγματα φέτος ενώ αποδείχθηκε, παρά τις απουσίες της τελευταίας στιγμής, ότι οι επιλογές είναι πολλές και η διαχείρηση μπορεί να γίνει αναλόγως της εξέλιξης του εκάστοτε αγώνα.

Κρατάμε τη σπουδαία νίκη και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο επίσης κρύβει πολλές παγίδες. Αυτό με την ΑΕΖ στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο.