Home TOP NEWS H ανάλυση του Κυπριανίδη για τις διαιτητικές αποφάσεις στην Περιστερώνα

H ανάλυση του Κυπριανίδη για τις διαιτητικές αποφάσεις στην Περιστερώνα


Τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα σχολίασε ο αναλυτής Γιαννάκης Κυπριανίδης στον Super Sport Fm.

Η ανάλυσή του:

11‘ Για την πτώση του Κακουλλή από τον Πούριτς: «Έχουμε την πτώση του Κακουλλή, με την μπάλα να παίζεται αλλού. Ο Κακουλλής κινείται να πάρει θέση, τον αγκαλιάζει ο Πούριτς και πέφτουν και οι δύο. Πιστεύω πως δεν έγινε έλεγχος από το VAR. Επαναληπτική προβολή δεν έγινε. Πριν αρχίσει το Β’ ημίχρονο, μας έγινε μία επαναληπτική προβολή από μακρινή λήψη στην οποία φαίνεται το αγκάλιασμα στη μέση. Για μένα ήταν πέναλτι».

24‘ Για το πέναλτι της Δόξας: «Φαίνονται τα χέρια στην πλάτη. Από την στιγμή που δεν έπαιξε μπάλα ο Κούσουλος, σωστά δόθηκε το πέναλτι».

43‘ Για το πάτημα του Αλσέους στον Μπέζους: «Έχουμε μία διπλή παράβαση, τριπλή κατά τον διαιτητή. Ο Αλσέους μαρκάρει τον Μπέζους και τον πατάει. Φαίνεται πεντακάθαρα το πάτημα στο ημικύκλιο της περιοχής. Ο Μπεζούς με το δεξί πόδι, προσπαθεί να παίξει την μπάλα και λακτίζει τον παίκτη της Δόξας. Η μπάλα πηγαίνει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όπου γίνεται φάουλ στον Κακουλλή. Ο διαιτητής δίνει φάουλ υπέρ της Δόξας, ενώ το πάτημα του Αλσέους στον Μπέζους, προηγείται. Το φάουλ έπρεπε να δοθεί υπέρ της Ομόνοιας και όχι υπέρ της Δόξας. Το πάτημα ήταν για κίτρινη κάρτα».

81‘ Για τον έλεγχο του οφσάιντ από το VAR: «Ελέγχθηκε και φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής ήταν καλυμμένος για κάποια εκατοστά».

84‘ Για το πέναλτι του Στυλιανού στον Σεμέδο: «Φαίνεται καθαρά ότι του παίρνει τα πόδια και έδωσε το πέναλτι σωστά».

90‘ Για το πέναλτι του Πούριτς στον Κακουλλή: «Πάλι καλά που ο διαιτητής δεν έτρεξε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Κακουλλή, από την στιγμή που ήταν στα τρία μέτρα και δεν αντιλήφθηκε το λάκτισμα στα πόδια του».

18′ και 64′ για τις πτώσεις Σεμέδο στην περιοχή της Δόξας: «Δεν φαίνεται να έχει γίνει οποιοδήποτε λάθος».

Για το χαμένο πέναλτι του Κακουλλή τι ισχύει σε αυτή τη φάση: «Το δοκάρι είναι σημείο. Δεν είναι απόκρουση από τερματοφύλακα για να μπορέσει να την χτυπήσει ξανά. Γι αυτό ακυρώθηκε το σκορ».