Home TOP NEWS Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Το πρόγραμμα της ομάδας σήμερα περιλαμβάνει ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές, όχι όμως και για το τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα τον Σωφρόνη Αυγουστή.


Ο κόουτς το απόγευμα αναμένεται να ταξιδέψει στην Λάρνακα για να βρεθεί στο στάδιο “Αμμόχωστος” για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της επόμενης αντιπάλου της ομάδας μας, ΑΕΖ η οποία θα αναμετρηθεί με την Πάφο FC.

Στον τίτλο του ρεπορτάζ μας γράψαμε το “ένα σμπάρο δύο τρυγόνια”, καθώς ο κόουτς της ομάδας μας, στο σημερινό παιχνίδι που θα παρακολουθήσει θα μπορέσει να “σκανάρει” και την μεθεπόμενη αντίπαλο μας, η οποία θα είναι η Πάφος FC.

Φυσικά στο μυαλό όλων από αύριο, όταν και θα αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις, θα είναι μόνο η ΑΕΖ την οποία επιβάλλεται να κερδίσουν για να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άλλωστε το έχουν δηλώσει πολλές φορές, βήμα – βήμα και βλέπουμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο κι όχι πέραν από αυτού. Συνεπώς σήμερα ο Αυγουστή θα καταγράψει τα συν/πλην της ΑΕΖ, αλλά και της Πάφου κι από αύριο θα επικεντρωθεί για το παιχνίδι με την ομάδα από το Ζακάκι.