Home TOP NEWS Όταν μπουν για τα καλά στο παιχνίδι και αυτοί…

Όταν μπουν για τα καλά στο παιχνίδι και αυτοί…


Δείχνει να είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, ικανή να βρίσκεται ψηλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με όσα βλέπαμε δύο χρόνια, αυτό πιστώνεται στον προπονητή και γενικότερα στην προπονητική ομάδα αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποδίδουν καλά μέχρι τώρα κι ενώ έχουν ακόμη να δώσουν πράγματα.

Υπάρχουν μάλιστα παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν διαφορά στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ακόμα είναι σε διαδικασία βελτίωσης της αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Ο Νικόλας Παναγιώτου έπαιξε το πρώτο του φετινό παιχνίδι την Κυριακή. Σαφώς και θέλει το χρόνο του όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από του να βρει τα πατήματα του μέσα από τους επίσημους αγώνες και τις προπονήσεις.

Ο Αλεξάντερ Φράνσον έδειξε στο μικρό δείγμα που μας παρουσίασε, να είναι ποδοσφαιριστής ποιοτικός και ο οποίος μπορεί να αποτελέσει κλειδί στο κέντρο, στη φετινή προσπάθεια της ομάδας για διακρίσεις.

Είναι και οι δύο μικροί αφρικανοί. Για τον Αλιούμ τα είπαμε. Είναι παίκτης που σύντομα θα είναι σε θέση να παλεύει για εντεκάδα. Με στοιχεία χρήσιμα στο παιχνίδι που θέλει να βγάλει ο Αυγουστή, παρά το γεγονός ότι είναι γι’ αυτόν διαδικασία προσαρμογής αυτή η περίοδος.

Και βεβαίως ο Αμό ο οποίος θέλει τουλάχιστον άλλο ένα μήνα για να μπει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους. Ευελπιστούμε ότι θα πάνε όλα καλά με το Νιγηριανό και ότι θα είναι σε θέση μέσα στον Νοέμβριο να κάνει το ντεμπούτο του.

Πρόκεται για τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν φτάσουν σε καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει ένα βήμα μπροστά σε δυναμική και ποιότητα.