Home TOP NEWS Ομάδα με θέματα στην άμυνα και δυνατότητες στην επίθεση η ΑΕΖ

Ομάδα με θέματα στην άμυνα και δυνατότητες στην επίθεση η ΑΕΖ


Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων στην ομάδα είναι στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΖ. Είναι παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι επιβεβλημένη. Είμαστε το φαβορί, γέρνει όμως και το άγχος στη δική μας πλευρά αφού η νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα θα έρθει στη Λευκωσία για να παλέψει για κέρδος, μη έχοντας κάτι να χάσει.

Η μελέτη για την αντίπαλο μας, από το τεχνικό επιτελείο, έγινε χθες με την παρακολούθηση του αγώνα της με την Πάφο. Έχασε καθαρά με 4-1, έδειξε να είναι ομάδα με αμυντικές αδυναμίες, παρουσίασε ωστόσο και δυνατότητες επιθετικά.

Η ΑΕΖ έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί 17 τέρματα στις πρώτες 6 αγωνιστικές, ενώ σκόραρε 10 φορές. Τα εννέα τέρματα της μάλιστα τα σημείωσε σε τρεις αγώνες. Έβαλε 3 της ΑΕΛ, 3 της Δόξας και άλλα τόσα της ΑΕΚ.

Θα χρειαστεί ένα καλό πλάνο στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πάρουσε το Σάββατο το ζητούμενο και είναι απολύτως απαραίτητο να προσεγγίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης.

Οι νίκες που πέτυχε η ομάδα του Ζακακίου επί της ΑΕΚ, επί της Δόξας στην Περιστερώνα, αλλά και το γεγονός ότι χρειάστηκε να μείνει νωρίς με 10 στον αγώνα με την ΑΕΛ για να μην την κερδίσει θα πρέπει να μας στείλουν στο παιχνίδι υποψιασμένους και έτοιμους αγωνιστικά, τακτικά και ψυχολογικα.