Home TOP NEWS Η επαναφορά του Νικόλα και η προοπτική

Η επαναφορά του Νικόλα και η προοπτική


Είναι απόλυτα φυσιολογικό να χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια για να βρει τον παλίο καλό εαυτό του ο Νικόλας. Η επιλογή του στο αρχικό σχήμα, στον προχθεσινό αγώνα με τη Δόξα δεν έγινε αναγκαστικά. Άλλωστε οι Λανγκ και Κουλιμπαλί ήταν στον πάγκο, διαθέσιμοι για τον προπονητή.

Ο Αυγουστή ωστόσο έριξε στην εντεκάδα τον Παναγιώτου δίνοντας του μάλιστα φουλ ενενηντάλεπτο αφού αισθάνθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να τον επαναφέρει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Υπήρξαν οι στιγμές που δέχθηκε πίεση, για να είμαστε ειλικρινείς υπήρξαν και 1-2 φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να βγάλει καλύτερη αντίδραση, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε μια χαρά ο Κύπριος αμυντικός.

Δεν αποκλείεται να δούμε τον προπονητή να τον εμπιστεύεται και στο επόμενο παιχνίδι το Σάββατο και από κει και πέρα ο ποδοσφαιριστής θα έχει μπροστά του δύο εβδομάδες γεμάτες, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού δεν αναμένεται να κλειθεί στην Εθνική, για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το ρυθμό του και να μπει στο επόμενο κομμάτι του πρωταθλήματος πιο έτοιμος.

Το παιχνίδι με τη Δόξα ήταν το πρώτο του επίσημο, ύστερα από 4,5 σχεδόν μήνες απουσίας. Το γεγονός ότι αρχίζει να επανέρχεται ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα είναι λογικό να δημιουργεί και καλύτερη προοπτική στη συνέχεια, σε έναν τομέα, τον αμυντικό, στον οποίο η ομάδα έδειξε να έχει κάποια θέματα τα οποία σιγά σιγά διορθώνονται.

Πέρυσι βασίστηκε πάνω του η ομάδα, μετά την έλευση Σωφρόνη Αυγουστή και αυτό είναι που αναμένουμε να γίνει και τώρα, όταν ο ποδοσφαιριστής βρει για τα καλά τα πατήματα του στο γήπεδο.