Home SPORTS NEWS 2η αγωνιστική Τσάμπιονς Λιγκ – Το αποψινό πρόγραμμα

2η αγωνιστική Τσάμπιονς Λιγκ – Το αποψινό πρόγραμμα


Ξεκινά σήμερα η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις από τον 1ο έως τον 4ο όμιλο, ενώ αύριο θα έχουμε τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων. Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής δημιούργησαν κάποια δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα και αναμένεται ότι σήμερα θα δούμε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Δύο αγώνες σε 3ο και 4ο όμιλο θα ξεκινήσουν στις 19:45, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 22:00.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα γίνουν απόψε:

Στον πρώτο όμιλο η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη, με τους γηπεδούχους να θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο. Η Κοπεγχάγη που εξήλθε ισόπαλη με τη Γαλατάσαραϊ στην πρώτη αγωνιστική θα ψάξει το βαθμολογικό όφελος. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση στην οποία βρίσκεται και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την επικίνδυνη Γαλατάσαραϊ.

Στον δεύτερο όμιλο η Αϊντχόφεν θα παίξει εντός έδρας με τη Σεβίλλη και η Λανς θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είναι στην πρώτη θέση μετά την επιβλητική της νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Αϊντχόφεν και ακολουθούν Λανς και Σεβίλλη που έμειναν στην ισοπαλία.

Στον 3ο όμιλο θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ, ενώ Ουνιόν και Μπράγκα θα επιδιώξουν το τρίποντο στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ιταλοί και Ισπανοί μοιράζονται την κορυφή με τρεις βαθμούς έπειτα από τις νίκες που πέτυχαν στην πρεμιέρα.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και στον 4ο όμιλο, όπου η πρωτοπόρος Σάλτσμπουργκ θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη, ενώ Ίντερ και Μπενφίκα θα αναμετρηθούν στην Ιταλία με κοινό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

22:00 Μπάγερν-Κοπεγχάγη

22:00 Μάντσεστερ Γ.-Γαλατάσαραϊ

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 3

2. Κοπεγχάγη 1

3. Γαλατάσαραϊ 1

4. Μάν. Γιουν. 0

2ος όμιλος

22:00 Αϊντχόφεν-Σεβίλλη

22:00 Λανς-Άρσεναλ

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 3

2. Λανς 1

3. Σεβίλλη 1

4. Αϊντχόφεν 0

3ος όμιλος

19:45 Ουνιόν Βερολίνου-Μπράγκα

22:00 Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης

Βαθμολογία

1. Νάπολι 3

2. Ρεάλ Μ. 3

3. Μπράγκα 0

4. Ουνιόν Β. 0

4ος όμιλος

19:45 Σάλτσμπουργκ-Ρεάλ Σοσιεδάδ

22:00 Ίντερ-Μπενφίκα

Βαθμολογία

1. Σάλτσμπουργκ 3

2. Σοσιεδάδ 1

3. Ίντερ 1

4. Μπενφίκα 0