Home TOP NEWS Ούτε να το σκέφτεται θέλει, ούτε να το συζητά…

Ούτε να το σκέφτεται θέλει, ούτε να το συζητά…


Ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το συμβόλαιο του αλλά και για το πως βγέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο Ρομάν Μπέζους, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή ”Total Green”.

Ο Ουκρανός, ο οποίος υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο και το οποίο θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Μάιο, είπε πως αν μπει από τώρα σε αυτή τη διαδικασία θα είναι πρόβλημα γιατί θα τον επηρεάσει.

Κρίνει πως είναι ακόμα νωρίς για να μπει σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλει να το σκέφτεται ενώ ούτε και επιδιώκει τόσο νωρίς να κάνει κουβέντα για αυτό.

Βέβαια ανέφερε πως είναι πολύ ευχαριστημένος στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο ίδιος νιώθει καλά στην ομάδα, ενώ και η οικογένεια του, η γυναίκα του και τα τρία του παιδιά έχουν προσαρμοστεί στο νησί μας, το οποίο χαρακτήρισε πανέμορφο.

Ανέφερε επίσης ότι θα εξαρτηθεί και από την ομάδα το πως θα εξελιχθούν στο μέλλον τα πράγματα.

Πάντως ο Ρομάν έχει παρουσιάσει έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό φέτος, αποτελεί ποδοσφαιριστή βαρόμετρο και με την απόδοση του έχει πείσει πως μπορεί να συνεχίσει να είναι ο ιθύνων νους στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όντως έχουμε καιρό μπροστά μας, θα έχει ενδιαφέρον ωστόσο να μάθουμε και τις προθέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την περίπτωση του αφού έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, από τον Δεκέμβριο δηλαδή, θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για την επόμενη χρονιά.