Home TOP NEWS Όταν δυσκολεύεται ο προπονητής θα νιώθει πολύ καλύτερα…

Όταν δυσκολεύεται ο προπονητής θα νιώθει πολύ καλύτερα…


Η απόδοση του Λοΐζου στην Περιστερώνα ήταν καλή. Ύστερα από κάποιο διάστημα, στο οποίο έδειχνε να μην μπορεί να ανεβάσει στροφές και να δώσει βοήθειες στην ομάδα, η παρουσία του απέναντι στη Δόξα ήταν ένα στοιχείο θετικό και ενθαρρυντικό. Μπήκε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα και συνέβαλε στο να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στην ανατροπή.

Πλέον ο ποδοσφαιριστή πρέπει να αφήσει πίσω του το προηγούμενο κακό του διάστημα, να δουλέψει για να ανέβει αγωνιστικά και βεβαίως να νιώσει ξανά ψυχολογικά έτοιμος, όποτε και όπως του ζητήσει ο προπονητής να βοηθήσει, να το κάνει.

Άλλωστε με έναν καλό Λοΐζου στην ομάδα, θα αρχίσει και ο κόουτς να προβληματίζεται ακόμα και για την εντεκάδα, στην οποία σήμερα τις θέσεις στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής κατέχουν, χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό, οι Σίμιτς και Σεμέδο.

Είναι από τις περιπτώσεις που ο προπονητής θέλει να τον δυσκολεύουν οι ποδοσφαιριστές του. Να έχει, όπως λέμε, ευχάριστο πονοκέφαλο στο να επιλέξει…

Αυτό που τώρα όλοι περιμένουν είναι να δώσει συνέχεια στην καλή του παρουσία ο Λοΐζος. Η αλήθεια είναι ότι προχθές έστειλε ένα θετικό μήνυμα στον προπονητή του αλλά και στον κόσμο, ο οποίος δικαίως έχει πολλές απαιτήσεις από αυτόν.