Home TOP NEWS Ανατροπή μεγάλη και… δικαίως αναντικατάστατος!

Ανατροπή μεγάλη και… δικαίως αναντικατάστατος!


Όλοι θυμόμαστε τις συζητήσεις που εγίνοντο το περασμένο καλοκαίρι και οι οποίες αφορούσαν στον Νεμάνια Μίλετιτς. Όχι μόνο λεγόταν ότι θα αποχωρούσε από την ομάδα, αλλά γράφτηκαν και άρθρα τα οποία παρουσίαζαν την περίπτωση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού ως λίγο πολύ τελειωμένη.

Κι όμως, ο Νεμάνια όχι μόνο παρέμεινε στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά είναι σήμερα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, με εξαίρεση τον Φαμπιάνο, ο οποίος δεν έχασε στους 6 πρώτους αγώνες πρωταθλήματος ούτε λεπτό. Έχει καταγεγραμμένα 540 λεπτά.

Ποδοσφαιριστές σαν τον Μίλετιτς είναι χρυσάφι στα χέρια ενός προπονητή. Μπορεί να μην είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής, για τη θέση του όμως είναι μια χαρά. Το κυριότερο ωστόσο είναι το γεγονός ότι είτε παίζει είτε δεν παίζει ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει στις προπονήσεις δεν αλλάζει. Θέλει να είναι πάντοτε έτοιμος, είτε είναι βασικός είτε είναι αναπληρωματικός.

Είναι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής που σέβεται την ομάδα, τους συμπαίκτες του, τον κόσμο και το πιο βασικό… σέβεται το ψωμί του. Δίκαια λοιπόν είναι σήμερα αναντικατάστατος αφού έχει σταθεροποιήσει την απόδοση του ένα αρκετά καλό επίπεδο και δείχνει να είναι απόλυτα αξιόπιστος.