Home TOP NEWS Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θέλει να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θέλει να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA κόντρα στην ΑΕΖ, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο στο ΓΣΠ. Μετά την επιτύχια και το πρώτο διπλό στην Περιστερώνα επί της Δόξας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πετύχει άλλη μια νίκη, την τέταρτη στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που είναι όπως το προηγούμενο, δηλαδή, “Must win”.


Πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει ακόμη να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, τελευταία φορά που πέτυχε κάτι τέτοιο ήταν στην Ευρώπη στα παιχνίδια της Ευρώπης με την Καμπάλα, έτσι το ερχόμενο Σαββάτο έχει την δυνατότητα να το πράξει και στις εγχώριες διοργανώσεις, σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ίδια και την απόδοση που θα βγάλειστον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι τεχνική ηγεσία στο παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς πήραν ένα μάθημα και είδαν, ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, γι’αυτό για να μπορέσουν να κολλήσουν δεύτερη σερί νίκη θα πρέπει να παρουσιαστούν στις τέσσερεις γραμμές, πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούν με πάθος για να πετύχουν το ζητούμενο.

Είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταφέρει να πάρει τη νίκη και κατ’ επέκταση το τρίποντο με την ΑΕΖ, έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στην διακοπή με την απαιτούμενη ψυχολογία, αλλά και για να πάρει αγωνιστική ώθηση για το καρέ των ντέρμπι που θα ακολουθήσει με Πάφο, ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση.