Home TOP NEWS Ένα γεγονός άξιο αναφοράς…

Ένα γεγονός άξιο αναφοράς…


Πέρα από την ολοένα και πιο καλή εικόνα που παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ αρχίζει να μεγαλώνει και τα καλά της διαστήματα στο γήπεδο.

Παράληλλα είναι ομάδα η οποία δείχνει να διαθέτει και τις αντοχές για να ανταποκρίνεται και να βγάζει ενέργεια μέχρι το τέλος των αγώνων.

Στον τελευταίο αγώνα η διαφορά έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο παιχνίδι με τον Άρη ο βαθμός ήρθε ύστερα από την άνοδο της απόδοσης μας στο τέλος και με γκολ στο 90′, στον αγώνα με την ΑΕΛ αντέξαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να χάσουμε δύο μεγάλες ευκαιρίες λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Γενικότερα η ομάδα βγάζει και αυτό το στοιχεία στα παιχνίδια της.

Αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στην ομάδα των γυμναστών, οι οποίοι διατηρούν τους παίκτες μας σε φυσική κατάσταση τέτοια, που τους δίνει το πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων στα τελευταία στάδια των αγώνων.

Είναι ελάχιστα και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει μέχρι τώρα κάτι που επίσης έχει σημασία για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι, αυτό της εκγύμνασης.