Home TOP NEWS Προσοχή στην άμυνα και… ζητούμενο το γρήγορο γκολ

Προσοχή στην άμυνα και… ζητούμενο το γρήγορο γκολ

Είναι γεγονός ότι στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς καρδιοχτυπήσαμε μέχρι να έρθει η πολυπόθητη νίκη και το τρίποντο, καθώς η ομάδα μας μέχρι και τα τελικά στάδια του αγώνα φλέρταρε με την γκέλα.


Σίγουρα το πιο πάνω δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να το ζήσουμε κόντρα στην ΑΕΖ, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα και παράλληλα να βρουν το γρήγορο γκολ που θα αποδιοργανώσει και θα χαλάσει τα σχέδια της αντίπαλης ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεκινήσει την αυριανή αναμέτρηση έχοντας την ταμπέλα του φαβορί, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και εντός των τεσσάρων γραμμών, να κάνει το παιχνίδι που ξέρει και να εκμεταλλευτεί το “σπίτι” της στο οποίο παραμένει αήττητη μετρώντας δύο νίκες (Νέα Σαλαμίνα, Αποέλ) και μια ισοπαλία (Άρη) στον φετινό μαραθώνιο.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο το γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους παιχνίδια και με τέτοιες ομάδες κρύβουν πάντα αρκετές παγίδες, ωστόσο είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να τις αποφύγουν και να καταφέρουν στο τέλος της βραδιάς να φύγουν από το γήπεδο της Πρωτεύουσας με το ζητούμενο που είναι το τρίποντο.